Herb Music
산울림 (Sanulim) photo

산울림 (Sanulim)

CountryKorea
Formed1971
Disbanded2008
GenresRock, Hard Rock, Punk Rock, Psychedelic Rock, Garage Rock

Line-up (members)

  • 김창완 (Kim Changwan) : Guitars, Vocals
  • 김창훈 (Kim Changhoon) : Bass, Vocals
  • 김창익 (Kim Changyik) : Drums
Releases : 13     Total votes : 10     Reviews : 0
Share on Facebook
Share on Twitter
youtube
Added by bluesy Last edited by bluesy

산울림 (Sanulim) Discography

Album title Type Released Rating Votes Reviews
산울림 (Sanulim) - 산울림 새노래 모음 (1977) collection wish list Studio 100 1 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제2집 (1978) collection wish list Studio 97.5 6 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제3집 (1978) collection wish list Studio 90 3 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제4집 (1979) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제5집 (1979) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제6집 (1980) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제7집 (1981) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제8집 (1982) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제9집 (1983) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제10집 (1984) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제11집 (1986) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제12집 (1991) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제13집 (1997) collection wish list Studio - 0 0

산울림 (Sanulim) Top Songs

Track title Album title Rating Votes
1 그대는 이미 나 산울림 제3집 (1978) 100 1
2 소녀 산울림 새노래 모음 (1977) 95 1
3 청자 (아리랑) 산울림 새노래 모음 (1977) 95 1
4 내마음 (내 마음은 황무지) 산울림 제3집 (1978) 95 1
5 아마 늦은 여름이었을거야 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
6 골목길 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
7 둘이서 산울림 제2집 (1978) 90 1
8 나 어떡해 산울림 제2집 (1978) 90 1
9 한마리 새되어 산울림 제3집 (1978) 80 1
10 아니 벌써 산울림 새노래 모음 (1977) 75 1
11 내 마음에 주단을 깔고 산울림 제2집 (1978) 75 1