Herb Music
산울림 (Sanulim) photo

산울림 (Sanulim)

CountryKorea
Formed1971
Disbanded2008
GenresRock, Hard Rock, Punk Rock, Psychedelic Rock, Garage Rock

Line-up (members)

  • 김창완 (Kim Changwan) : Guitars, Vocals
  • 김창훈 (Kim Changhoon) : Bass, Vocals
  • 김창익 (Kim Changyik) : Drums
Releases : 13     Total votes : 11     Reviews : 0
Share on Facebook
Share on Twitter
youtube
Added by bluesy Last edited by bluesy

산울림 (Sanulim) Discography

Album title Lyrics Type Released Rating Votes Reviews
산울림 (Sanulim) - 산울림 새노래 모음 (1977) collection wish list Studio 95 2 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제2집 (1978) collection wish list Studio 97.5 6 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제3집 (1978) collection wish list Studio 90 3 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제4집 (1979) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제5집 (1979) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제6집 (1980) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제7집 (1981) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제8집 (1982) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제9집 (1983) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제10집 (1984) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제11집 (1986) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제12집 (1991) collection wish list Studio - 0 0
산울림 (Sanulim) - 산울림 제13집 (1997) collection wish list Studio - 0 0

Best 산울림 (Sanulim) Songs

Track title Album title Rating Votes
1 아마 늦은 여름이었을거야 산울림 새노래 모음 (1977) 100 1
2 골목길 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
3 소녀 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
4 청자 (아리랑) 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
5 안타까운 마음 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
6 그 얼굴 그 모습 산울림 새노래 모음 (1977) 90 1
7 아니 벌써 산울림 새노래 모음 (1977) 85 1
8 불꽃 놀이 산울림 새노래 모음 (1977) 85 1
9 문좀 열어줘 산울림 새노래 모음 (1977) 75 1