Herb Music
Кино - Группа Крови cover art

Группа Крови

Artist
TypeStudio Full-length
Released
GenresPost-Punk, New Wave
LabelsIndependent
Length47:30
Ranked#2 for 1988 , #179 all-time
Reviews :  0
Comments :  1
Total votes :  1
Rating :  100 / 100
Have :  0
Want :  0
Share on Facebook
Share on Twitter
youtube
Added by SludgeLeader
Группа Крови Information

Track listing (Songs)

Title Length Rating Votes
1. Группа крови 4:46 - 0
2. Закрой за мной дверь 4:16 - 0
3. Война 4:05 - 0
4. Спокойная ночь 6:08 - 0
5. Мама, мы все сошли с ума 4:07 - 0
6. Бошетунмай 4:09 - 0
7. В наших глазах 3:35 - 0
8. Попробуй спеть вместе со мной 4:36 - 0
9. Прохожий 3:39 - 0
10. Дальше действовать будем мы 3:56 - 0
11. Легенда 4:11 - 0
Additional notes
Recorded in 1986-1988 (Yanshiva Studio).

Группа Крови Comments

 (100/100)
소련에 이런음악도 있었다. 보컬분의 일화를 인터넷에서 알게되어 코멘트를 남깁니다.

Кино Discography

Album title Type Released Rating Votes Reviews
(1982) Studio - 0 0
(1984) Studio - 0 0
(1985) Studio - 0 0
(1986) Studio - 0 0
(1988) Studio 100 1 0
(1989) Studio - 0 0
(1989) Studio - 0 0
(1990) Studio - 0 0